Gebruikersnaam
Wachtwoord
Administratienummer
Wachtwoord vergeten?     


Inloggen in nieuwe UiB

UiB-gebruikers die per 1 april 2013* overstappen op het nieuwe UiB kunnen in het nieuwe programma inloggen zodra ze hiervoor de inloggegevens ontvangen. Deze worden automatisch toegestuurd nadat zij de eerste stap van het migratieproces (zie gebruikersmail 19 maart) hebben uitgevoerd. Klik hier om in te loggen.

* UiB-gebruikers die onder een keten vallen of als franchisenemers gelieerd zijn aan een keten stappen op 1 juli over.

Aanmelden Uren in Balans
Gebruikersvoorwaarden
Support website
 

Actueel

Gebruikersinstructies voor UiB-migratie stap 1, 2 en 3
11 oktober 2013

Klik op onderstaande links om de gebruikersinstructies te downloaden.


Lees verder
Gebruikershandleiding UiB nu online
28 augustus 2013
De Gebruikershandleiding Uren in Balans staat nu online. Klik hier om de gebruikershandleiding te downloaden.
Lees verder
Migratieproces voor ketenapotheken en franchisenemers gestart
6 juni 2013
Op 1 juli 2013 migreert de tweede groep gebruikers naar het nieuwe UiB. Deze groep bestaat voor het grootste deel uit eigendomsapotheken van ketens en franchisenemers en is begin deze week gestart met het doorlopen van het migratieproces.
Lees verder
Oproep aan franchisenemers van ketens die op 1 juli gaan migreren
19 mei 2013
Alle franchisenemers van ketens die op 1 juli naar het nieuwe UiB migreren, vragen wij ons zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 24 mei aanstaande, de naam en de gegevens van de bedrijfsadministrator door te geven. Op 20 mei hebben wij hiervoor een gebruikersmail verstuurd naar de betreffende gebruikers.
Lees verder
Verschil in vakantieverlof bij migratie
3 mei 2013
De rekenwijze en het urenoverzicht van het nieuwe UiB wijkt enigszins af van het oude UiB. Hierdoor kan er verwarring en een kleine afwijking ontstaan in het berekenen van het resterende verlof in het nieuwe UiB.
Lees verder
Migreren van verlofsaldi nu mogelijk
26 april 2013
Het is zover, de laatste stap in het migratieproces is deze week van start gegaan. Gebruikers uit groep één (migreren vanaf 1 april) kunnen nu de verlofsaldi van het oude naar het nieuwe UiB overhalen.
Lees verder
Migratieomgeving en gebruikersinstructies UiB gereed
21 maart 2013
De migratieomgeving is gereed en dit betekent dat een groot aantal huidige UiB-gebruikers (zelfstandige apotheken) het startsein hebben ontvangen de migratie te gaan uitvoeren. Klik op Lees verder om de gebruikersinstructies en veelgestelde vragen te downloaden.
Lees verder
E-mail